Aanmelden Reünie Oud-Spelers

Na het succes van de RODA1962 reünie van vorig jaar organiseren we dit jaar wederom een spectaculaire reünie met veel oud-spelers en fans.

De reünie zal plaatsvinden op 22 april a.s. in het FlexiForum te Kerkrade (Spekhofstraat 15). Daar gaan we samen met onze leden weer terug in de tijd. We trappen de middag af met een exclusief gedeelte voor oud-spelers waarbij we zorgen voor een lunch. Daarna opent Maurice Graef het openbare gedeelte en hij zal ons verder door de middag heen begeleiden. Net als vorig jaar zullen we opnieuw enkele oud-spelers uitnodigen op het podium. Hierover nemen we vooraf contact met je op. We sluiten het evenement af met een borrel.

De reünie van RODA1962 is exclusief en gratis voor oud-spelers en RODA1962-leden. Het bestuur van RODA1962 nodigt jou uit om hierbij te zijn. Via het onderstaande formulier kun je je aanmelden voor de reünie op 22 april. Na aanmelding ontvang je van ons een officiële uitnodiging en een overzicht van het programma.

Extra informatie voor Oud-Spelers

Het belooft weer een prachtige middag te worden. We zouden het fantastisch vinden als jij hierbij wilt zijn. Er is ruimte om samen met oud-teamgenoten herinneringen op te halen. Ook duiken we samen in het rijke verleden van Roda JC. Aanmelden kan via onderstaande formulier. En natuurlijk is ook jouw partner van harte welkom!

De dag voorafgaand aan de reünie (21 april om 20u) speelt Roda JC een thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch. Wil je aansluiten bij de Stammtisch in de business club met andere oud-spelers? Geef dat dan ook aan in onderstaand formulier. Tegen betaling van 35 euro per wedstrijd kunnen partners één extra ticket verkrijgen voor de business club.

Programma RODA1962 reünie

11:45u – Inloop FlexiForum Oud-Spelers

12:00u – Welkomstwoord

12:15u – Lunch Oud-Spelers

14:00u – Deuren FlexiForum geopend voor fans

14.30u – Start van de reünie

16.30u – We sluiten af met een borrel

Ik meld me aan voor de reünie van RODA1962 op 22 april 2023: