Kidsclub

Word nu lid van de Roda JC Kidsclub en maak deel uit van de nieuwe generatie Roda JC-supporters! Groei op met Roda JC, deel je clubliefde en kom zo dicht bij je voetbalhelden.

Bij aanmelding ontvang je een welkompresentje: een cadeaubon t.w.v. €5,- die je kunt besteden in de Roda JC fanshop en een eigen lidmaatschapspasje.

ACTIVITEITEN

De kidsclub organiseert meerdere toffe activiteiten en acties voor onze leden tot en met 12 jaar. Denk bijvoorbeeld aan het bijwonen van een persconferentie waar je spelers alles kunt vragen wat je altijd al wilde weten, een kerstbingo met toffe prijzen, het jaarlijkse bezoek van  Sinterklaas en een rondleiding in het mooiste en grootste stadion van Limburg!

LINE-UP

Verder kun je je opgegeven voor de line-up en loop je, voorafgaand aan elke thuiswedstrijd, hand in hand het veld op met je favoriete speler. Wie wil dat nu niet!

VERJAARDAG

Ben je jarig? Houd dan je brievenbus in de gaten, want dat laat Roda JC niet onopgemerkt voorbij gaan.

RODA1962

Als lid van de Roda JC Kidsclub profiteer je van de voordelen van een lidmaatschap bij RODA1962. Zo ontvang je jaarlijks Supportersmagazine D’r Koempel en zorg jij ervoor dat allerlei mooie projecten rondom Roda JC gerealiseerd kunnen worden. De afgelopen jaren zijn er  bijvoorbeeld reünies met oud-voetballers van Roda JC georganiseerd, is Radio Roda ontstaan, is een mooie bijdrage geleverd aan de Roda JC Schooltour, zijn er gelden naar het opknappen van de prachtige spelerstunnel gegaan en nog veel meer.

BIJDRAGE

Een lidmaatschap bij de officiële Roda JC Kidsclub kost slechts 19,62 euro per seizoen, dat is een symbolisch bedrag en een mooie knipoog naar het oprichtingsjaar van Roda JC. Dit bedrag wordt jaarlijks geïncasseerd. Het is mogelijk om op ieder moment gedurende het seizoen lid te worden.

Voor vragen kun je mailen naar kidsclub@rodajc.nl.