Stammtisch

Welkom op de speciale pagina voor oud-spelers van Roda JC van RODA1962. Op deze pagina vind je meer informatie over het Stammtisch concept, waarbij Roda JC en RODA1962 oud-spelers uitnodigen om aanwezig te zijn bij thuiswedstrijden.

Lees hierbeneden meer informatie, om je aan te melden voor de aankomende thuiswedstrijden of om lid te worden van RODA1962. Dit laatste is een voorwaarde om aan te kunnen schuiven aan de Stammtisch.

Aanmelden aankomende wedstrijden

Aanmelden RODA1962 oud-spelers

Info RODA1962 stammtisch

Roda JC en RODA1962 zijn met ingang van het seizoen 2022-2023 gestart met de RODA1962 Stammtisch. Via de Stammtisch krijgen oud-spelers toegang tot thuiswedstrijden van Roda JC.

De club vindt het van groot belang om in goed contact te blijven met spelers die in het verleden voor Roda JC hebben gespeeld. Zij zijn immers de helden van toen, hoofdrolspelers op de voor ons zo belangrijke momenten. De Stammtisch gaat tegelijkertijd uit van het principe van wederkerigheid. Daar waar oud-spelers voor een kleine jaarlijkse bijdrage business-seat tickets kunnen aanvragen voor thuiswedstrijden, wil de club hen tegelijkertijd nauwer betrekken bij het leggen van contacten met sponsoren en het invullen van de maatschappelijke rol. De helden van weleer zijn immers de beste ambassadeurs.

Roda JC en RODA1962 nodigen u daarom van harte uit om zich als oud-speler bij dit initiatief aan te sluiten. Hierbij is het volgende van belang:

  • De Stammtisch is toegankelijk voor alle oud-spelers die tenminste 1 minuut in een officiële wedstrijd van Roda JC 1 hebben gespeeld
  • Oud-spelers die hieraan voldoen kunnen zich aanmelden bij RODA1962 voor een jaarlijkse bijdrage van slechts €19,62
  • Oud-spelers die lid zijn van RODA1962 kunnen, exclusief via RODA1962, een ticket aanvragen voor een thuiswedstrijd. Dit betreft één ticket voor een business seat inclusief drank en hapjes zoals van toepassing voor alle reguliere business seats
  • We verwachten van oud-spelers dat zij ca. 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd en in de rust aanwezig zijn rondom de Stammtisch. Oud-spelers zijn rondom de Stammtisch een ambassadeur van de club en zijn in gesprek met het netwerk rondom Roda JC
  • Aanmelding voor tickets kan uitsluitend via het formulier op de website van RODA1962 of per mail via stammtisch@roda1962.nl

Naast toegang tot de business club ontvangen oud-spelers met hun lidmaatschap ook 1x per jaar magazine D’r Koempel, steunen zij Roda JC in de wederopbouw via een lidmaatschap van RODA1962 en worden zij uitgenodigd voor de jaarlijkse Roda reünie. Tegen betaling van 40,- euro per wedstrijd is het voor oud-spelers mogelijk om één extra ticket voor de business club te verkrijgen.

Waarom moet ik lid zijn van RODA1962?

Roda JC en RODA1962 hebben de handen ineen geslagen om het netwerk van oud-spelers opnieuw op te zetten. Middels een lidmaatschap van RODA1962 steun je onze club in de wederopbouw. Daarnaast is de bijdrage een tegemoetkoming in de operationele werkzaamheden achter het netwerk.

Waar kan ik me aanmelden voor wedstrijden?


Via dit formulier kunnen oud-spelers die lid zijn van RODA1962 zich aanmelden voor wedstrijden. Het is slechts beperkt mogelijk om vooruit te plannen. Zodra er toekomstige wedstrijden beschikbaar zijn voor aanmelding, zullen we oud-spelers hierover per mail informeren.

Waar ontvang ik mijn ticket?

Oud-spelers die zich via het formulier hebben aangemeld voor één of meerdere wedstrijden kunnen voor aanvang van de betreffende wedstrijd hun ticket afhalen aan de receptie.

Waarom moet ik betalen voor mijn partner?


We vinden het van belang om het netwerk van oud-spelers zorgvuldig op te bouwen. Samen maken we onze club sterker. In dat kader kunnen we oud-spelers die aan de voorwaarden voldoen aanbieden dat zij, tegen een kleine jaarlijkse bijdrage, van dit aanbod gebruik kunnen maken. Voor partners geldt echter dat we een wat grotere eigen bijdrage in de kosten vragen. Dit om te voorkomen dat de kostenpost voor Roda JC te hoog oploopt. De kosten kunnen, voorafgaand aan de wedstrijd, aan de receptie worden voldaan.

Waarom moet ik met sponsoren praten?

We zijn met z’n allen verantwoordelijk voor de wederopbouw van de club en daarbij helpen we elkaar. Het uitgangspunt van wederkerigheid vinden we daarom enorm van belang. We waarderen wat onze oud-spelers in het verleden voor de club hebben betekend en nodigen ze daarom graag uit om aanwezig te zijn bij thuiswedstrijden. Tegelijkertijd willen we de club sterker maken en oud-spelers zijn bij uitstek een goede ambassadeur voor de club. Die 2 zaken willen we bij thuiswedstrijden graag samenbrengen.

Ik heb me voor een verkeerde wedstrijd aangemeld?

Wil je iets wijzigen in de aanmelding voor wedstrijden: mail ons dan via stammtisch@roda1962.nl

Ik heb een andere vraag?

Laat het ons gerust weten! We beantwoorden jouw vraag graag via stammtisch@roda1962.nl