Radio Roda

Roda JC is niet altijd goed vindbaar tijdens wedstrijden. Het komt maar zelden voor dat de rechthebbende organisatie van wedstrijdbeelden de wedstrijden live uitzendt, de zendtijd op de radio is beperkt (nieuws, weer, file, ander sportnieuws) en sinds het seizoen 2022/2023 hanteert de rechthebbende organisatie voor beelden de regel dat clubs geen live beelden mogen uitzenden tijdens en in de eerste dagen na de wedstrijd. Voorheen gebeurde dat bijvoorbeeld via het Social Media platform Instagram.

Luister Radio Roda nu via JUKE

Radio Roda in actie

Radio Roda via JUKE

Met Radio Roda is iedere wedstrijd live te volgen. Radio Roda wordt verzorgd door supporters die samen op vrijwillige basis (minimaal 2 per uitwedstrijd en minimaal 3 per thuiswedstrijd) ervoor zorgen dat het initiatief iedere wedstrijd live in de lucht is. Voor kennis van zaken en tips & tricks leunt het initiatief op de kennis van Koraal Media. Roda 1962 faciliteert o.a. door het YouTube kanaal ter beschikking te stellen en heeft na enkele wedstrijden ook de nieuwe headsets aangeschaft. Daarnaast koppelt Roda 1962 tijdens thuiswedstrijden – indien een geblesseerde speler uit de selectie er niet bij kan zijn – een deelnemer van de Stammtisch (oud-speler) aan de vrijwilligers voor een voorbeschouwing op de wedstrijd die komen gaat. Ook dat vindt ter plekke live plaats! Tijdens de rust sluit Lars Delnoy, de analist uit de technische staf van het eerste elftal, regelmatig aan voor een analyse van de eerste helft.

Radio Roda is tijdens de confrontatie met VVV Venlo in oktober 2022 live gegaan.

Naast de reguliere supporter die er om wat voor reden dan ook niet live bij kan zijn, ontvangen diverse verzorgingstehuizen en zorginstellingen voorafgaand aan de wedstrijden de affiches en linkjes. Lees je dit, werk je bij een zorginstelling en wens je de link ook te ontvangen? Mail ons graag via info@roda1962.nl. Partner worden en dit prachtige initiatief financieel ondersteunen? Laat het ons weten!