Magazine

Supportersmagazine d’r Koempel is een magazine gemaakt door leden van Roda1962. Van fans, vóór de fans. Meer dan 25 supporters (redacteuren, fotografen, fact-checkers, verzamelaars, archivarissen én docenten) zetten zich vrijwillig in om een kwalitatief hoogstaand supportersmagazine op de mat te leggen. Als lid van onze ledenvereniging ontvang jij het blad tweemaal per jaar gratis op de deurmat. 52 pagina’s dik, vol met foto’s uit de historie, achtergrondverhalen en mooie anekdotes. Mee schrijven of op een andere manier een steentje bijdragen? Mail naar info@roda1962.nl.

Educatief

Alle basisschoolkinderen van de groepen 7 en 8 uit Kerkrade ontvangen het magazine via de eigen basisschool. Een aantal leden van onze vereniging, die als docent actief zijn, hebben samen lesbrieven ontwikkeld. Deze zijn gericht op taal, spelling, technisch lezen, begrijpend lezen en wereldoriëntatie. Er is zelfs een escaperoomspel ontwikkeld. Alle lessen zijn geschreven aan de hand van SLO en Cito-doelen. De scholen hebben een wachtwoord ontvangen om de lesbrieven te kunnen downloaden. Geen wachtwoord ontvangen? Neem even contact met ons op.

Adverteren in het magazine

Roda 1962 én ons magazine ondersteunen middels een advertentie? Dan juichen wij uiteraard graag toe. Neem graag contact op met Rob Peeters van Voetbaldrukker via rob@voetbaldrukker.nl of 06-15136906.