Aanmelden oud spelers

LET OP: dit is het aanmeldingsformulier voor oud-spelers van Roda JC. Als regulier lid kun je je aanmelden via het volgende formulier: Word lid – Roda 1962

Beste oud-speler,

Gaaf dat je overweegt om je aan te melden voor het oud-spelers netwerk. In nauwe samenwerking met Roda JC en Algemeen Directeur Jordens Peters zetten we komende periode stappen om jou (weer) wat nauwer bij onze mooie club te betrekken. Dat verdienen de oud-spelers.

Via dit formulier kun je je aanmelden voor het netwerk. Voor oud-spelers bieden we 2 soorten lidmaatschappen aan:

  • Het eerste lidmaatschap is gratis voor oud-spelers. Hiermee steunen zij de club door onderdeel te worden van het netwerk. Daarnaast nodigen we alle oud-spelers die lid zijn één keer per jaar uit voor de grote Roda-reünie.
  • Het Stammtisch lidmaatschap, waarbij oud-spelers voor slechts €19,62 per jaar lid worden van RODA1962. Als onderdeel van dit lidmaatschap kunnen oud-spelers zich aanmelden om aan te schuiven aan de Stammtisch bij thuiswedstrijden. Meer informatie hierover is hier te vinden.

Sluit je meteen aan via het onderstaande formulier. Ten overvloede: met jouw gegevens gaan we zeer zorgvuldig en discreet om.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan vooral contact met mij op via info@roda1962.nl.

Namens het bestuur van RODA 1962
Stefan Kapell
Voorzitter