Retroshirt ledenactie Roda 1962

Ruim 500 leden hebben zich al aangesloten bij Roda 1962. Een geweldig aantal. Maar we willen meer leden. Want op die manier halen we meer geld op voor onze club. En bij 1.000 leden ontvangen we een goedkeuringsrecht over de clubcultuur.

Om verder te groeien hebben we de hulp van onze leden nodig. Maar daar stellen we ook iets heel gaafs tegenover: Als jij als lid één iemand lid maakt van Roda 1962, ontvang jij gratis het exclusieve retroshirt. Dit shirt is geïnspireerd op het mooiste Roda-shirt aller tijden en het shirt waarin Pierre Vermeulen begin jaren ’80 zijn wedstrijden bij Roda JC in speelde. En om het nog mooier te maken: je kunt zelf kiezen welk rugnummer je draagt en zelfs je naam op het shirt laten zetten.

Zorg ervoor dat het nieuwe lid naar jou verwijst bij zijn aanmelding. Zodra de aanmelding verwerkt is, ontvang je van ons een unieke bestelcode. Twijfel je of de aanmelding goed is verlopen, stuur dan een mail naar retroshirt@roda1962.nl en wij checken of je naam genoemd is.

Let op: dit is een tijdelijke actie. Alleen wanneer jij in de actieperiode iemand aanmeldt, ontvang je het retroshirt geheel gratis. De actieperiode loopt van 20 maart t/m 1 april.

Heb jij eerder al leden geworven: dat waarderen we natuurlijk enorm. Toch vragen we iedereen om nog tenminste 1 lid te werven. Daarnaast hebben we een speciaal cadeau voor de beste ledenwervers. Zij ontvangen een gesigneerd exemplaar van het retroshirt. Hiervoor tellen de leden die zich eerder al hebben aangemeld met een verwijzing naar jou natuurlijk wel mee.

Voor vragen zie onze Q&A hier beneden onder de video.

Meld hier direct een nieuw lid aan!

Het retroshirt is tot mede stand gekomen met dank aan Brandless Sportswear en Commaxx Group

Q&A rondom de actie

Kan ik het shirt ook los kopen?

Voorlopig is het shirt alleen te krijgen via de ledenactie. Meld dus iemand in jouw omgeving aan en ontvang het shirt volledig gratis. Als we op 1.000 leden zitten, overwegen we opnieuw om het shirt ook te koop aan te bieden.

Ik ben ambassadeur, moet ik ook nog een lid aandragen om het shirt te krijgen?

We vinden het geweldig dat we al zoveel steun hebben ontvangen van onze ambassadeurs. Toch vragen we iedereen om nog minstens 1 lid aan te dragen. Zo kunnen we immers verder groeien naar de 1.000 leden en samen dat belangrijke goedkeuringsrecht in handen krijgen. Heb je hier vragen over, neem vooral contact met ons op.

Ik heb eerder al andere leden aangemeld, krijg ik het shirt?

We zijn ontzettend blij met alle steun tot nu toe. Heel gaaf dat je al fans op het initiatief hebt gewezen. Om als vereniging echter verder te groeien vragen we je om nog minstens 1 iemand aan te melden. Dan ontvang ook jij het shirt. Maar alle werk tot nu toe is niet voor niks. De 2 actiefste ledenwervers belonen we met een gesigneerd shirt. Voor deze actie gelden de leden die jij eerder al hebt aangedragen wel mee.

Ik wil meer dan 1 lid aanmelden, mag dat?

We hopen natuurlijk dat dit het geval is. Want dan groeien we samen sneller door naar de 1.000 leden. Voor de actiefste ledenwervers hebben we ook nog een prachtig cadeau als dank klaarliggen: De beste 2 ledenwervers ontvangen namelijk een gesigneerd exemplaar van Benjamin Bouchouari of Patrick Pflücke.

Ik ben nog geen lid, maar wil ook graag zo’n gaaf retroshirt. Wat moet ik doen?

Dat snappen we. Om in het bezit te komen van het shirt moet je 2 dingen doen. Ten eerste natuurlijk zelf lid worden van Roda 1962. Omdat we verder willen groeien vragen we al onze leden om nog tenminste 1 extra lid te werven. Meld dus daarnaast nog 1 extra lid aan, dan krijg ook jij het retroshirt.

Ik ben onlangs lid geworden of in de afgelopen dagen. Kan ik het shirt ook krijgen?

Welkom bij Roda 1962! Gaaf dat jij ook lid bent geworden. Ook als je net pas lid bent geldt de ledenactie: breng jij een extra lid aan bij Roda 1962, dan ontvang ook jij het exclusieve retroshirt,

Hoe verwijst iemand bij zijn aanmelding naar mij als ledenwerver?

Onderaan het aanmeldformulier vind je de vraag: ‘Op welke wijze ben je op de hoogte gebracht van Roda 1962?’ Vink hier het hokje ‘Via een ambassadeur, familielid, vriend, kennis, e.d., namelijk:’ aan vraag het nieuwe lid om hier jouw naam in te vullen.

Ik twijfel of het lid dat ik heb aangedragen ook echt naar mij verwijst op het aanmeldformulier. Wat kan ik doen?

Stuur ons een mailtje op retroshirt@roda1962.nl en wij checken of de aanmelding is verwerkt.

Ik heb iemand aangemeld, hoe ontvang ik het shirt?

Gaaf, weer een nieuw lid erbij! Als iemand zich aanmeld, dan controleren we deze aanmelding. Zodra die is goedgekeurd ontvang je van ons een

Wanneer ontvang ik de bestelcode?

Zodra de aanmelding is verwerkt sturen we jou de unieke bestelcode. Dit kan enkele weken duren.

Wat is de levertijd van het shirt?

Over de levertijd informeren we je bij het bestellen. Het shirt is vervolgens gratis op te halen in de buurt van het stadion. Tegen betaling van verzendkosten sturen we het naar je thuis.

In welke maten kan ik het shirt krijgen?

Het shirt is verkrijgbaar is de meest gangbare maten. Voor kinderen vanaf maat 154 t/m maat XL voor volwassenen

Kan ik het shirt personaliseren?

Ja dat kan! En dat is wat dit shirt uniek maakt. Begin jaren ’80 stonden er nog geen namen op de shirts. Jij kan er nu voor kiezen om wel een naam op de achterzijde te plaatsen. Helemaal retro gaan: kies dan alleen voor een rugnummer naar keuze.

Ik zie een paar kleine afwijkingen met het origineel, klopt dat?

Dan heb je met het vergrootglas gekeken. Er zijn inderdaad een paar kleine dingen die verschillen. Daar hebben we bewust voor gekozen: het shirt is namelijk geïnspireerd op het origineel uit de jaren ’80. En daarmee is ook dit shirt waarschijnlijk één van de mooiste Roda-shirts aller tijden.

Meld hier direct een nieuw lid aan!