Aanmelden Reünie Oud-Spelers

Voor het vierde jaar op rij zal dit voorjaar de Roda Reünie plaatsvinden. Op zondag 7 april is het zo ver!

Als oud-Roda JC’er nodigen wij jou hier graag voor uit.

We trappen de middag af met een heerlijke lunch in ‘Brasserie De Eetkamer’, gelegen in ons prachtige Parkstad Limburg Stadion waar ruime gelegenheid is voor ontmoeting. Na een kort inhoudelijk programma voor genodigden verplaatsen wij ons naar het Roda Home en de tribune waar de helden van nu om 16:45 aftrappen in het Limburgse onderonsje met VVV Venlo.

Kosteloze deelname

Voor oud-oud-RJC’ers is de reünie volledig gratis. De lunch, enkele consumpties, het wedstrijdticket en een parkeerkaart (P7 Hotel/Decathlon) zijn inbegrepen. Iedere oud-Roda JC’er heeft de mogelijkheid een partner/introducee mee te nemen. Voor deze introducee vragen wij een eigen bijdrage van 40 euro.

Let op: De Stammtisch is tijdens wedstrijden doorgaans te vinden in de Businessclub Oost. Voor deze wedstrijd zullen de Oud-Roda JC’ers eenmalig plaatsnemen in het Roda Home.

Overnachten

Voor gasten die van verder komen hebben wij enkele kamers in optie in het Fletcher Hotel Parkstad Zuid-Limburg, welke gelegen is in het Parkstad Limburg Stadion. Interesse? Een overnachting kost 40 (ovb) Euro. Interesse kan kenbaar gemaakt worden bij aanmelding.

Aanmelding

Na aanmelding volgt een bevestiging per mail. Het definitieve programma volgt in de week vóór de reünie.

Programma

12:30u – Inloop De Eetkamer
13:00u – Welkomstwoord en Lunch Oud-Spelers
14.45u – Inhoudelijk programma
16.00u – Naar het Roda Home
16.45u – Roda JC : VVV Venlo

Ik meld me aan voor de reünie van RODA1962 op zondag 7 april 2024: