Roda Reünie

Na het succes van de RODA1962 reünie van vorig jaar organiseren we dit jaar wederom een spectaculaire reünie met veel oud-spelers en fans.

De reünie zal plaatsvinden op 22 april a.s. in het FlexiForum te Kerkrade (Spekhofstraat 15). Daar gaan we samen met onze leden weer terug in de tijd. We trappen de middag af met een exclusief gedeelte voor oud-spelers waarbij we zorgen voor een lunch. Daarna opent Maurice Graef het openbare gedeelte en hij zal ons verder door de middag heen begeleiden. Net als vorig jaar zullen we opnieuw enkele oud-spelers uitnodigen op het podium. We sluiten het evenement af met een borrel.

De reünie van RODA1962 is exclusief en gratis voor oud-spelers en RODA1962-leden. Het bestuur van RODA1962 nodigt jou uit om hierbij te zijn. Via het onderstaande formulier kun je je aanmelden voor de reünie op 22 april. Na aanmelding ontvang je van ons een officiële uitnodiging en een overzicht van het programma.

Het belooft weer een prachtige middag te worden. Wil jij hierbij zijn? Meld je dan zo snel mogelijk aan via het onderstaande formulier.

Ik meld me aan voor de reünie van RODA1962 op 22 april 2023:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel de Roda Reünie!